Heldekkende tepper

Heldekkende tepper også kalt vegg-til-vegg teppe er i vinden som aldri før. Hvem ønsker seg vel ikke et lunt og mykt soveromsteppe i en delikat farge. Fordelene med teppe på soverom er mange, ulempene knapt noen. Kanskje har du vært på et boutiqe hotell i Europa på en langweekend og latt deg inspirere av et lunt og godt hotellrom. Dette er en trend som har kommet for å bli. Hos Teppemannen har vi ubegrenset med farger, tykkelser og mykhet på ditt soveromsteppe. Du kan fritt gå i butikken og la deg inspirere av rull etter rull med tepper. Det er bare å kjenne og klemme og finne den kvaliteten som passer deg. Er du i modus for å kjøpe? Ta med deg dine netto mål, samt en enkel skisse. Våre fagfolk hjelper deg med ditt teppevalg, og beregner sammen med deg hvor mye du må kjøpe. Ønsker du å begynne med en gang? Det går fint. Vi kapper ditt teppe mens du venter, og hjelper deg å laste det opp på din bilhenger. Vi gir deg et lynkurs i teppe legging, samt noen gode råd på kjøpet, og alt du trenger av festemateriell har vi i butikken.

Føler du at oppgaven blir for stor, eller rett og slett ikke har anledning til å legge ditt nye teppe selv, så gjør vi det. Prisen for tjenesten avtaler vi der og da. Du får dermed en fastpris, og slipper usikkerhet med hva det vil koste. Og det beste av alt, vi avtaler også der og da når ditt nye teppe skal være klart! Bedre en dette blir det vel ikke?

LURER DU PÅ NOE?
TA KONTAKT!

Tepper-Båttepper-Skreddersøm tepper-Vegg til vegg tepper
Teppemannen er en rendyrket teppebutikk for folk flest. Vårt produktspekter dekker alle behov i hjemmet både inne og ute.
SOSIAL MEDIER