Størresesguide

REKTANGULÆRT

I dette eksemplet ligger teppe ca 20 cm under sofaen og sofastolene. Området får et fint og minimalistisk uttrykk, og teppet binder sammen sofagruppen. Dette passer godt for deg som har begrenset plass eller at du rett og slett ikke ønsker et større teppe. I dette eksemplet vil en standard teppestørrelse på 160 x 230 være et godt valg.

SONETEPPE

I dette eksemplet legges hele sofagruppen og gjerne frittstående lamper, bakhøyttalere osv. på teppet. Denne løsningen passer både i et frittstående miljø, eller en bakvegg. Et teppe under hele sofagruppen skaper ro og harmoni i hele rommet. Dette teppevalget kan gå ut 60 cm på hver side av sofaen, og 15 cm bak sofa og lenestoler. Dette er vår mest solgte løsning og vi har mange referanser fra fornøyde kunder! Her vil det være nødvendig med et måltipasset teppe.

RUNDT SONETEPPE

En frittstående sofagruppe med et rundt teppe under kan skape en koselig og innbydende atmosfære i et rom. Det runde teppet kan binde møblene sammen og definere området, mens de frittstående sofaene gir fleksibilitet i innredningen og mulighet for å tilpasse sitteplassene etter behov. Dette kan gi et estetisk tiltalende og funksjonelt oppholdsrom.

SPISEGRUPPEN

Et rektangulært teppe under et rektangulært spisebord kan skape en følelse av symmetri og orden i rommet. Dette kan gjøre området mer innbydende og behagelig. Et vakkert teppe kan også tilføre farge og tekstur, noe som kan løfte hele rommets estetikk og gjøre måltidene mer behagelige. Med denne løsningen vil de fleste av våre standardtepper i størrelsen 200x290 og 240x340 kunne passe.

FIRKANTET TEPPE

Et firkantet teppe under et rundt bord kan skape en spennende kontrast og bryte opp monotonien i et rom. Dette kan gi interiøret et unikt og dynamisk utseende, og kan også definere plassen på en interessant måte. En annen fordel er at det kan være lettere å finne et firkantet teppe som passer til rommets størrelse og form, og det kan tilby mer dekningsområde på gulvet sammenlignet med et rundt teppe.

RUNDT TEPPE

Et rundt teppe under et rundt bord kan skape en harmonisk og balansert følelse i rommet. Det kan definere plassen på en måte som fremhever bordet og stolene, og gir et estetisk tiltalende og innbydende utseende. Et slikt teppe kan også bidra til å binde sammen de forskjellige elementene i rommet, som møbler og dekor, og skaper en følelse av enhet og samhørighet.

SOVEROMMET

Et måltilpasset teppe under sengen kan virkelig forvandle et soverom! Det kan tilføre varme og komfort, og skaper en myk og innbydende atmosfære. Et vakkert, avpasset teppe kan også binde sammen rommets farger og designelementer, og gjøre rommet mer estetisk tiltalende.

FRI FORM

Teppemannen tilbyr en unik service der kunder kan bestille tepper med fri form, slik at hvert teppe kan tilpasses nøyaktig til ønsket område eller designpreferanse. Med denne fleksibiliteten er det enkelt å skape et personlig preg i ethvert rom, enten det er gjennom uvanlige dimensjoner, spesielle kurver, eller unike mønstre. Dette er ideelt for rom med uregelmessige former eller når du ønsker å fremheve spesielle møbler.