Tepper med kvalitet i hver tråd

Vi er en gjeng med glade mennesker som elsker farger og tekstiler. Sammen gjør vi alt fra produktutvikling og markedsføring til kundeservice, teppetilskjæring. Vår visjon er å alltid være nær deg som kunde og være en totalleverandør av tepper. Hos oss får du høy kvalitet, raske leveranser og gode priser.  

Vi har håndplukket våre leverandører ut i fra bærekraftig produksjon, fornybar energi, resirkulert plast og dokumenterte og sikre arbeidsforhold for vevere.

I hovedsak importeres våre tepper fra India og Europa. For våre leverandører i Europa, som naturligvis ligger i forkant av energieffektivisering en resten av verden, er vi imponert hvor raskt og hvor langt de har kommet i klimanøytraliserende produksjon.

Holdbare materialer

For å nå målene om en sirkulær økonomi, er det viktig at råvarer kontinuerlig sirkulerer. Hos Teppemannen forplikter vi oss til dette ved å benytte resirkulerte og resirkulerbare materialer, som resirkulert garn, filt-teppeunderlag og primærunderlag. Våre tepper, fremhevet av garn produsert med rPET-granulat fra plastflasker og fiskegarn, understreker vår rolle i å fremme sirkulær økonomi. rPET-garnene er nøkkelelementer i våre bærekraftige tepper, noe som gjør Teppemannen til en betydelig aktør i den sirkulære økonomien. Når du velger et teppe fra oss, bidrar du ikke bare til et vakkert hjem, men også til en mer bærekraftig fremtid. Dette er ikke bare bra for miljøet, men også for våre kunder som ønsker å ta bærekraftige valg i hverdagen.

Farger

Teppemannen, anerkjent som en ekspert i teppebransjen, kombinerer tradisjonell kunnskap med en moderne forståelse for trender. Vi jobber kontinuerlig med å følge med på trender, og har tilpasset oss skiftet fra gråtoner til jordfarger, noe som har revitalisert fargepaletten i interiørdesign. Denne evnen til å omfavne nye stiler har gjort farger mer spennende og relevant enn på mange år.

For å sikre en harmonisk designopplevelse, jobber våre fargekonsulenter med å håndplukke et og et teppe. Velger du en trendfarge fra, for eksempel Jotun, kan vi garanterer et teppe som matcher perfekt. Dette viser vår dedikasjon til detaljer og kundetilpasning, og understreker med dette den forpliktelsen vi føler vi skal tilby en helhetlig interiørløsning som kombinerer både stil og funksjonalitet.

Luktet teppe når du pakket det ut?

Ta det helt med ro. Det har noen helt naturlige årsaker.

Mange tepper, spesielt de fra India, er laget av naturmaterialer som ull eller bomull. Disse naturlige fibrene kan noen ganger ha en distinkt lukt, spesielt når de er nye og ikke har blitt luftet ut.

Dette inkludere ikke-giftige midler mot mugg, preservering av fargestoffer, og andre tilsetninger for å bevare teppet under transport og lagring. Det er derfor en rekke naturlige årsaker til at et nytt teppe kan avgi en sterk lukt når teppet pakkes ut.

For å bli kvitt lukten, anbefales det å lufte ut teppet godt. Dette kan innebære å henge det utendørs i frisk luft eller i et godt ventilert rom.

Vi velger leverandører som har et bevisst forhold til bærekraftig produksjon
Bærekraftig produksjon

Vi velger kun leverandører som har et bevisst og dokumentert forhold til bærekraftig produksjon.

Fornybar energi

Flere av våre produsenter kan dokumentere en produksjon med over 50% fornybar energi

Resirkulert plast

Tepper er en del av løsningen på gjenbruk av plast. Garnproduksjon skjer gjennom gjenbruk av alt fra fiskegarn til Pet flasker.

Arbeidsforhold

Vi velger kun produsenter som kan garantere sikre og dokumenterte arbeidsforhold for veving av tepper. Vi garanterer at våre produkter ikke inneholder giftige kjemikalier.